Kindertrainingen

Hier ben ik kindertrainingen biedt op praktische wijze oplossingen of handvatten voor leer- en sociaal-emotionele problemen. In de praktijk zien we namelijk dat die vaak met elkaar verbonden zijn, vaak begint een leerprobleem met een emotioneel probleem of andersom.

Zelfvertrouwen brengt kinderen balans en geluk. De positie in de groep en prestaties op school: het zijn geen doelen op zich, maar onderdelen van het leven. Veel volwassenen zijn als kind gepest en houden daar hun hele leven last van; ze zijn vaak niet zichzelf en uiten zich geremd, introvert of arrogant.

Door omstandigheden kan ieder kind tijdelijk uit balans raken. Daardoor trekt het zich terug in zichzelf, wordt het onzeker of probeert het juist zichzelf te overschreeuwen. Positieve ervaringen helpen een kind het vertrouwen in zichzelf terug te krijgen en zijn of haar innerlijke kracht opnieuw te ontdekken. Zelfvertrouwen zorgt ervoor dat een kind steviger in zijn schoenen staat, waardoor het zich optimaal kan ontwikkelen.

Individuele coaching

Naast groepstrainingen geeft Hier ben ik trainingen ook individuele coaching. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt samen met kind/jongere en ouder(s) de juiste begeleiding vastgesteld.  

Lees meer »

Ik leer leren

Deze training geeft kinderen slimme handvatten voor makkelijker en efficiënter leren. De training is geschikt voor kinderen van de basisschool, plusklassers, brugklassers en pubers die …

Lees meer »

Certificaten

Contact

Marinka Ruiter

info@hierbeniktrainingen.nl
0346-556355
Emmaweg 12
3603 AM Maarssen

© 2018 Hier ben ik Trainingen